Üye Eğitim – Fuar Talep Anketi

1. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2024 yılında Eğitim hizmetlerinden hangi konularda ve alanlarda hizmet almak istersiniz? (Seçtiğiniz alanın yan kısmına talep ettiğiniz eğitimi yazınız)

Kişisel Gelişim Eğitimleri

İş Geliştirme Eğitimleri

Mesleki Yeterlilik Belgeleri

2. Karabük TSO ve Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğiyle Çıraklık Eğitim, Ustalık ve Kalfalık Belgelendirmesi hakkında bilgi edinme talebiniz var mı? (Talebiniz evet ise firmanız ziyaret edilerek bilgilendirilecektir)
    EvetHayır

3. Karabük TSO ve Halk Eğitim Merkezi İşbirliğiyle düzenleyeceğimiz eğitim ve belgelendirme talebinizi işaretleyiniz.
    İş Makinesi Operatörlüğü Eğitimleri (Forklift, Beton Mikser vb.)
    Diğer (Belirtiniz)

4. Karabük Üniversitesi, Meslek Liseleri, İŞKUR işbirlikleriyle aşağıdaki konularda talep edeceğiniz faaliyetleri belirtiniz.
    Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında İş Yeri Ziyaretleri
    Meslek Liseleriyle Uygun Konularda Ortak Üretim Faaliyeti
    Tecrübe Aktarımı
    Diğer (Belirtiniz)

5. Firmanızın işgücü piyasasında bulmakta zorluk çektiği personel ve işçi taleplerinizi belirtiniz.

6. Faaliyette bulunduğunuz sektörle ilgili ihtiyaç duyduğunuz Yurtiçi ve Yurtdışı fuarlarını belirtiniz.

Değerli Üyemiz,

Yukarıdaki beyan ettiğiniz iletişim bilgileri Odamız www.karabuktso.org.tr sitesinde yayınlanan KVKK Aydınlatma Metnine uygun olarak kullanılacaktır.

Üye Eğitim – Fuar Talep Anketi Formunu yüklemek için tıklayınız >> F.34-Uye-Egitim-Fuar-Talep-Anketi