MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM KOMİSYONU BAŞKANI FUAT ÜNLÜ’YE ZİYARET

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cem Biçen,Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mesleki,Teknik Eğitim Komisyon Üyesi Adnan Taşlıyan ile birlikte Mesleki ve Teknik Eğitimden sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fuat Ünlü ziyaret edildi.
Ziyarette 2019 yılı içerisinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının iş planında yer alan Mesleki eğitimin geliştirilmesi konusunda yapacağı faaliyetler ve komisyon faaliyetleri konusunda istişarede bulunuldu.

07.01.2019 - 17:47:48 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası