KARABÜK TSO’DAN ÜYELERİ İÇİN İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile Safran İşitme Cihazları Satış ve Uygulama (Karabük Şubesi) arasında üyelerin faydalanabileceği indirim protokolü imzalandı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier;
"Oda üyelerimize hizmet alabilecekleri işletmelerde fiyat avantajı ve hizmeti daha özel koşullarda almalarını sağlamak amacıyla bir dizi protokolleri imzalamaktayız. Protokol kapsamında Odamız üyeleri uzman hekim tarafından yazılan rapora, iş yeri perakende fiyatı üzerinden yüzde 20 indirimli olarak sahip olacaklardır. Ayrıca bu indirimden Odamız üyelerinin birinci ve ikinci derece akrabaları da faydalanabilecek olup tüm üyelerimize ve üye işletmemize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
İşletme Sahibi Odyometrist Mehmet Uygar Gül;
“Karabük TSO Üyelerine indirimli hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını belirterek protokolümüzün her iki tarafa da hayırlı olmasını” diledi.
İşitme Cihazı ve Uygulama Merkezi İndirim Protokolüne www.karabuktso.org.tr Hizmetler İşbirliği Protokolleri kısmından ulaşabilirsiniz.

27.12.2018 - 16:54:49 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası