AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI ADAYI UYSAL’IN KARABÜK TSO ZİYARETİ

Karabük Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Prof.Dr Burhanettin Uysal, Ak Parti İl Başkanı Av.İsmail Altınöz, Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz da yer aldı.
Sohbet ve fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyareti için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

27.12.2018 - 15:36:27 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası