KARABÜK VALİSİ FUAT GÜLER KARABÜK TSO’YU ZİYARET ETTİ

Vali Fuat Gürel, iade-i ziyaret kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Meclis Başkanı Salih Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.
Üreten Eller Projesi kapsamında Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet binası girişinde yöresel gıda ve el emeği  ürünlerinin satışının yapıldığı merkezi ziyaret eden Vali Gürel, Karabük Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Nuray Alpboğa  bu satış merkezinde, ekonomik özgürlüğü olmayan ancak ev ortamında el ürünleri ve bazı organik kuru gıda ürünlerinin üretimi yapan kadınlarımızın marifeti ile ticari emtiaya çevirmek. Bu sayede kadınlarımızın kendi üretimlerinden para kazanmalarını sağlamak, yöresel ürünlerimizi ekonomiye kazandırmak dedi.
Sohbet ve fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının yürüttüğü projeleri, Karabük Sanayisi ve Organize Sanayi Bölgelerinin son durumu hakkında bilgiler verdi.

14.12.2018 - 09:51:54 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası