KARDEMİR KARABÜKSPOR’DAN KARABÜK TSO’YA ZİYARET

Kardemir Karabük Spor Başkanı Mehmet Yüksel, Altyapı Sorumlusu Adem Yılmaz,Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Emrah Köklü, Salon Sporları Sorumlusu Özgür Kıylıoğlu Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, nazik ziyareti için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

13.12.2018 - 16:22:22 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası