BAKKA KASIM AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA)  2018 yılı Kasım Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı 27.11.2018 tarihinde yapıldı.
Ajans merkez binasında yapılan toplantıya, BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Karabük Valisi Fuat Gürel, Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar ve ajans uzmanları katıldı.
 Toplantıda; Zonguldak, Bartın ve Karabük'te yapılan "Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi” Yolunda Sanayimizin Geleceği, Sorunlar ve Çözüm Önerileri hususlar, 2018 Yılı bağımsız dış denetim hususu ve 180 Derece Performans Değerlendirme Sistemi Yönerge taslağının Yönetim Kurulu onayına sunulması hususları görüşüldü.

27.11.2018 - 16:07:02 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası