KARABÜK TSO TOBB AKREDİTASYON SİSTEMİ DENETİMİNDEN BAŞARI İLE GEÇTİ

TOBB Akreditasyon Sistemi denetimi sonucunda 2016 yılında 11.dönemde Akredite olan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası denetleme sürecini  başarıyla geçerek TOBB  Akreditasyon  belgesini yenileme hakkını kazandı.
22.11.2018 tarihinde başlayan ve 2 gün süren denetim Bağımsız Türk Loydu Denetçisi Berker TELEK tarafından gerçekleşti. Denetim sürecinde Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, Meclis Başkanı Hüsnü Salih YILMAZ, Yönetim Kurulu Üyesi Murat SÖNMEZ ve Adnan ÇEBİ yer aldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Oda/Borsa Akreditasyon sistemi çalışmaları kapsamında, Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının yönetim ve Oda Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, İnsan Kaynakları ve Yönetimi, Haberleşme ve yayınlar, Bilgi ve İletişim Teknolojileri kullanımı, Üye İişkileri, Kalite Yönetimi, İletişim Ağı, Politika ve Temsil, Bilgi Danışmanlık ve Destek, İş Geliştirme ve Eğitim, Uluslar arası Ticaret konularında oda çalışmaları değerlendirildi ve başarılı bulunduğu tespit edildi.
Türk Loydu Denetçisi Berker Telek ise, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürütmekte olduğu sistemin gayet başarılı olduğunu bir önceki denetimden bu denetime kadar sürekli iyileştirme yapıldığını gözlemlediğini ifade etti.

23.11.2018 - 19:05:55 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası