HAMİ KURUM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Karabük Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde Hami Kurum Protokolü 20.11.2018 tarihinde  Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Levent Biçer, Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adnan Taşlıyan tarafından  imzalandı.

Protokolün amacı Meslek Lisesi Karabük Ticaret ve Sanayi Odası arasında eğitimde işbirliğini artırmak, eğitim kalitesini artırmak, kamu kaynaklarının verimli kullanımını sağlamak, eğitime destek olacak toplumun dinamiklerini harekete geçirmek, ortak projeler yapmak ve yürütmektir.

20.11.2018 - 18:22:26 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası