KARABÜK TSO YÖNETİMİNDEN ÇELİK-İŞ SENDİKASI KARABÜK ŞUBESİNE ZİYARET

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri Çelik İş Sendikası Karabük Şubesi Başkanı Ulvi Üngören ve yönetimini makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çelik İş Sendikası Karabük Şubesi Başkanı Ulvi Üngören nazik ziyaret ve yapılan istişarelerden dolayı Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

14.11.2018 - 19:49:46 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası