DIŞ TİCARET UYGULAMALARI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Dış Ticaret Uygulamaları Eğitimi Ankara Gümrük Müşavirleri Derneği Danışma Kurulu ve Eğitim Komisyonu Üyesi Gümrük Müşaviri Atilla Şahin tarafından 01.11.2018 tarihinde 40 kişinin katılımıyla gerçekleşti.
Eğitime Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu,Gümrük Müdürü Menderes Kutlu ve üyelerimiz katıldı.

02.11.2018 - 18:51:10 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası