MARKA TASARIM PATENT SÜREÇLERİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Marka Tasarım, Patent Tescil Hizmetleri Eğitimi Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantı salonunda 23.10.2018 tarihinde gerçekleşti.
Eğitimde Marka Tescili Nasıl Yapılır, Marka Tescillerinin Korunma Süresi, Fikri ve Sınai Kapsamında Hukuki Koruma Stratejilerinin Belirlenmesi hakkında konular anlatıldı.

24.10.2018 - 13:52:58 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası