COĞRAFİ İŞARETLER BAŞVURU SÜREÇLERİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Coğrafi İşaretler Başvuru Süreçleri Eğitimi Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantı salonunda Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek katılımıyla 22.10.2018 tarihinde gerçekleşti.

Eğitimde Coğrafi İşaret Türleri, Türkiye’de Coğrafi İşaretler Mevzuatı, Coğrafi İşaretlerin Tescili, Coğrafi İşaretlerin Denetimi, Türkiye’de Coğrafi İşaret Koruması Alanında Yaşanan Sorunlar anlatıldı.

24.10.2018 - 13:52:09 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası