2.EL ARABA ALIM SATIMI (GALERİCİLER) MYK SINAVLARI BAŞLADI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının 13 Şubat 2018 tarih,30331 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2.El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik gereğince Motorlu Kara taşıtları Alım Satım Sorumlusu (Seviye 5) Mesleki Yeterlilik Kurumu belgeleri sınavları TOBB MEYBEM A.Ş. ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Karabük'te yapılmaya başlandı.
23.10.2018 tarihi itibariyle Odamıza başvuru yapan 84 kişi Karabük Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde iki grup halinde yazılı sınava alındı.Yazılı sınavın ardından uygulamalı sınavlar galerilerde yapılacak ve üç gün süreyle devam edecek.

23.10.2018 - 16:04:42 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası