TÜRK ALMAN TiCARET VE SANAYİ ODASI İLE BILGILENDIRME TOPLANTISI YAPILDI

Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Okan Özoğlu,Karabük Ticaret ve Sanayi Odasını 19.10.2018 tarihinde düzenlemiş olduğu toplantıya katıldı.Yapılan istişare toplantısında Türkiye’den Almanya’ya yapılan ihracatlar ile ilgili ortak bir sinerji oluşturmak istediklerini vurgulayan Özoğlu; “Türk Alman Ticaret Sanayi Odasını gelişmesine katkıda bulunacak her adımı atmak için elimden gelen her türlü gayreti göstereceğim o anlamda da buradayım.Her alandan Almanya’ya bulaşmamış büyük firmalarımız var. Dün ve bugünkü görüşmelerde ihracat ağırlıklı çalışmanın doğru ve gerekli olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor. Diyerek firmaların Almanya pazarına girebilmeleri için gerekli desteği vereceklerini belirtti.

21.10.2018 - 17:37:51 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası