KARABÜK TSO'DAN ENFLASYONLA MÜCADELEYE TAM DESTEK

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Enflasyonla mücadele programına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Mescier yayımladığı mesajında;

“Kalkınma hedeflerinin önündeki en büyük engelin enflasyon artışının sanayiciden esnafa, memurdan işçiye kadar toplumun tüm kesimlerini etkilediğinden devletimiz son dönemde yaşanan gelişmeler karşısında önemli tedbirler alıyor.

Enflasyonla mücadele kararı da Hazine ve Maliye Bakanlığımızın almış olduğu ve piyasaları rahatlatmaya yönelik önemli bir adımdır. Kamu ve özel sektör el ele verirsek yüksek enflasyona karşı başarılı oluruz. Özel sektörümüzün üretim maliyetlerinin dengelenmesi, finansmana erişim ve vergi alanında yapılan düzenlemeler, enflasyonla etkin mücadeleyle birlikte iş dünyamızın elini de güçlendirecektir

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler de ülkemizin geleceği, ekonomik kalkınma, toplumsal refah ve istikrarlı bir Türkiye için atılan tüm adımları destekliyoruz.

Enflasyonla mücadele konusunda üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle bu yönde yapılan çalışmaların ve uygulamaların yanında olduğumuzu bildiriyoruz” dedi.

13.10.2018 - 12:36:50 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası