BÖLGE HEYETİ, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI VARANK’I ZİYARET ETTİ.

Karabük Valisi Kemal Çeber, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ve Bartın Valisi Nusret Dirim ile birlikte 3 ilin AK Parti Milletvekilleri, İl Başkanları ile  Karabük, Bartın,Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlarından oluşan heyet Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretinin ana gündem konusu bölgemiz için olmazsa olmazlar arasında 100 yıllık Filyos Liman Projesinin, demiryolu, havalimanı ve karayolu ile desteklenmesi ile Türkiye'nin Karadeniz'e açılan kapısı olacağını ve yaklaşık 12 bin kişiye iş imkânı sunağını ifade eden heyet, projenin bir an evvel bitirilmesi için Bakan Varank’tan destek istediler.

Ziyarette ayrıca Organize Sanayi Bölgeleri, KARDEMİR ve Eskipazar İhtisas Organize Sanayi Bölgesin devam eden çalışmaların son durumları hakkında  görüş alışverişinde bulunuldu.

12.10.2018 - 20:23:35 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası