YENİ FİYAT ETİKETİ VE YERLİ ÜRETİM LOGOSU KULLANIMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret İl Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen;
-6502 Sayılı Tüketicinin Korunması hakkında kanun,
-Fiyat etiketi haksız ticari uygulamalar,
-Yerli üretim logosu
Konularını içeren bilgilendirme toplantısı 27.09.2018 tarihinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya Ticaret İl Müdürü Sayın Feridun Karataş,Sanayi ,Teknoloji İl Müdürü Sayın Selahattin Emirsüleymanoğlu ve üyelerimiz katıldı.6502 Sayılı Tüketicinin Korunması hakkında kanunda satıcıların dikkat etmesi gereken yönler ele alındı.
18.09.2018 tarih ve 30539 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak 03.10.2018 tarihinde yürürlüğe girecek olan yeni fiyat etiketi yönetmeliği ve yerli üretim logosunun nasıl kullanılacağı yönünde detaylı açıklamalarda bulunuldu. Haksız ticari uygulamalar ve sağlığa zararlı ürünlerin nasıl tespit edileceği ve takibi konusunda da bilgi verilen toplantı katılımcıların soru-cevap şeklinde görüşleri alınarak sona erdi.

28.09.2018 - 16:45:26 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası