MESLEKİ EĞİTİMLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve Karabük Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlediğimiz Tavan Vinci Operatörlüğü eğitim ve sınavları sonucunda belge almaya hak kazanan Alter Demir Çelik Endüstri Sanayi Ticaret A.Ş,Saka Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş.,Kayıkçı Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.-Karabük Şubesi ve Çelsantaş Çelik Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.-Karabük Şubesi firma çalışanı toplam 70 kişinin sertifikaları teslim edildi.

27.09.2018 - 15:18:27 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası