YARATICI DÜŞÜNCE VE YENİ FİKİRLER EĞİTİMİ YAPILDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (ÇASGEM) işbirliği ile 19.09.2018Çarşamba günü düzenlenen ‘’Yaratıcı Düşünce ve Yeni Fikirler’’ konulu eğitim Karabük İl Özel İdaresi Meclis Toplantı salonunda,30 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

ÇASGEM eğitim uzmanı Onur ERDOĞAN tarafından verilen eğitimde;

-Yaratıcı düşünme ve yeni fikirler geliştirmenin önemi,

-Yaratıcı düşünme ve yeni fikirler geliştirme teknik ve süreçleri,

-Yaratıcı düşünme ve yeni fikirler geliştirme teknik ve süreçlerinin uygulanması

-Güncel ve tarihi örneklerle yaratıcı ve yeni fikirler

-Tersini düşünme ve SCAMPER tekniği,

-Beyin fırtınası, tersine beyin fırtınası ve kavram yelpazesi gibi konulara değinildi.

20.09.2018 - 11:31:27 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası