CUMHURİYET HALK PARTİSİ(CHP) MİLLETVEKİLLERİ’NİN KARABÜK TSO ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Ensar AYTEKİN, Çorum Milletvekili Tufan KÖSE, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy,İl Başkanı Abdullah Çakır ve beraberindekiler Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz da yer aldı.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyareti için teşekkür etti.

07.09.2018 - 14:30:02 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası