CHP İL YÖNETİMİNDEN BAŞKAN MESCİER’E ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Milletvekili Hüseyin Avni AKSOY, İl Başkanı Abdullah ÇAKIR, Merkez İlçe Başkanı Mehmet DURUM ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i nezaket ziyaretinde bulundular.
Ziyarette Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

07.09.2018 - 13:50:21 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası