KARABÜK TSO ISO 9001:2015 VE 10002 MÜŞTERİ MEMNUNİYET SİSTEMİ DENETİMLERİNİ TAMAMLAYARAK BELGE ALMAYA HAK KAZANDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve 10002 Müşteri Memnuniyet Sistemi belgelendirme denetimi, 03.09.2018 tarihinde Türk Loydu  bağımsız denetçi si Ali Güneş  ve Ayşe Nur Atay tarafından gerçekleştirildi.
TOBB Akreditasyon sistemi kapsamında yer alan ISO 9001:2015 yeni versiyonu denetiminde;
Üst düzey liderlik, risk ve fırsatlar yasal şartlar, teknoloji sosyal-kültürel-şartlar kuruluşun kültürü,bilgisi, performansı gibi hususlar dokümantasyon ve uygulama açısından uygunluğu incelendi.
Ayrıca ilk defa belgelendirme başvurusu yapmış olduğumuz ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ile üyelerimiz ve tüm paydaşlarımızla olan ilişkilerimizi geliştirmeyi amaç edindik.Bu kapsamda yapılan denetimde  sistemin gereklilikleri ve dokümantasyon uygunluğu incelendi.
Denetim sonucunda Türk Loydu bağımsız denetmeni Güneş,  ”ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme tetkikinde,  standarda uygun sistemin kurulduğu ve istenilen düzeye geldiği görülmüş olup Karabük Ticaret ve Sanayi Odası belge almaya hak kazanmıştır’ dedi.
Türk Loydu Denetçisi Ayşenur Atay ise, "ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgelendirme tetkikinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın standarda uygun sistemi kurduğu ve istenilen düzeye geldiği görülmüş olup belge almaya hak kazandığını söyledi”.
Konuyla ilgili açıklama yapan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier;
Göreve geldiğimiz  günden bu yana Odamız ve üyelerimizin  gelişmesine yönelik eğitimler ve Kalite Sistemlerine önem vererek geliştirmeyi ve sürekliliğini sağlamayı amaç edindik.Bu kapsamda gerçekleşen denetim sonucunda belge almaya hak kazandığımız ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Sistemi ile üyelerimize ve paydaşlarımıza  verdiğimiz hizmet kalitesi daha da artacaktır. Bu süreç içerisinde sistemin kurulmasından belgelendirme sistemine kadar geçen süreçte  emeği  geçen ve katkıda bulunan  tüm Oda Meclisimize, Yönetim Kurulumuza, Meslek Komitelerimize ve personellerimize teşekkür ediyor  hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

04.09.2018 - 12:06:57 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası