KARDEMİR KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN SEDAT NAMAL’A TEBRİK MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, Kardemir Karabükspor'un olağanüstü genel kurulunda kulüp başkanlığa seçilen Sedat Namal  ve Yönetim Kuruluna başarılar diledi.
Başkan MESCİER, yayımladığı mesajda şunları ifade etti:
“2013-2015 yılları arasında Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı  görevinde bulunan, 29.08.2018 tarihinde Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanlığı görevine getirilen Sayın Sedat Namal’ı tebrik eder, yeni yönetime en samimi duygularımla başarılar diledi. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm imkânlarımızla Kardemir Karabükspor'u desteklemeye devam edeceğiz.
Şehrimizin gururu ve en değerli markalarından biri olan Karabükspor’un Sedat Bey ile önemli başarılara imza atacağını düşünüyorum.

Basarının yakalanması icin Kardemir basta olmak üzere tüm karabük  halkımıza ve karabük  is dünyasına büyük görev  ve sorumluluk düşmektedir.Karabükspor'u Kardemir'siz düşünmek imkansızdır. Şehirde yaşayan iş yapan  bütün eşrafla birlikte  yeniden daha sağlam bir şekilde her zamankinden daha fazla  takımımıza destek olalım. Bu desteğin  sadece maddi olarak gösterilmesi yeterli degil, her maçta statta yerimizi alarak  takımı  sahiplenerek öyle bir çalışmalıyız ki farkımızı her zaman göstermeliyiz.

Ayrıca bu süreçte  yoğun çaba göstermiş oldukları özveriden ve vermiş oldukları destekten dolayı başta Karabük Valisi Sayın Kemal Çeber'e,Milletvekillerimiz Sayın Cumhur Ünal’a, Sayın Niyazi Güneş’e, Sayın Hüseyin Avni Aksoy'a, Karabük Belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili'ye Akparti İl Başkanı Sayın İsmail Altınöz'e ve Çelik İş Şube Başkanı Sayın Ulvi Üngören'e teşekkür ederim”dedi.

29.08.2018 - 21:49:51 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası