HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

• Karabük Milletvekili Hüseyin Avni AKSOY,
  • Bağdatlı Group A.Ş firma yetkilisi Hüseyin AYDIN,
  • Karçimsa Genel Müdürü Hakan ŞENVARDARLI,
  • Karabük Üniversite Yaptırma Yaşatma ve Turizmi Geliştirme Derneği (KARÜNDER) Başkanı Erkan BÖREKÇİ ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri,
  • Hannover-Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Dal,Genel Müdür İbrahim Anıl,
  • Karabük Gazeteciler ve İletişimciler Derneği Başkanı Serap Karaoğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri,
  • Karabük Offroad Kulübü (KARDOF) Başkanı Ahmet Demir ve beraberindekiler,
  • Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Mehmet İslamoğlu ve beraberindekiler,
  • Enerjisa Bölge Müdürü İbrahim Şahin, Müşteri Hizmetleri Müdürü İbrahim Günal,

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz da yer aldı.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER,nazik ziyareti teşekkür etti.

14.08.2018 - 11:59:26 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası