KARABÜK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET MESCİER’İN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, Babalar günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Başkanı MESCİER yayımladığı mesajda;
Toplumun temel taşını oluşturan babaların tüm fedakarlıkları ve özverileri çocuklarına rahat ve huzurlu bir gelecek sunmak içindir. Babalar çocuklarına vatanına, milletine ve ülkesine faydalı bireyler olarak yetiştirmenin gayreti içindedir.
Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, bilinçli, kültürlü öz değerlerine sahip, sağlıklı ve bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında büyük sorumlulukları olan Başta şehit ve gazi babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.

16.06.2018 - 11:13:44 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası