KARABÜK TSO BAŞKANI MEHMET MESCİER’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Başkanı MESCİER yayımladığı mesajda;
“Bayramlar sevgi, muhabbetin, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğin, barışın, huzurun, yardımlaşmanın, kaynaşmanın en yoğun yaşandığı özel günlerdir. Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının ardından, bir bayrama daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Bayramlar,kardeşlik,birlik, beraberlik ve dostluk duygularının yaşandığı günlerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle “Ramazan Bayramı’nın ülkemiz, halkımız, Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını, Türkiye’de ve dünyada barış ve esenliğin hâkim olmasını ve huzur içinde güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

14.06.2018 - 09:01:26 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası