KARABÜK TSO 2019-2022 STRATEJİK PLAN DIŞ PAYDAŞ ÇALIŞTAYI YAPILDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının Geleceğini planlamak ve daha iyi hizmet vermek amacıyla 2019-2022 yıllarını kapsayacak olan Stratejik Plan  çalıştayı 11.06.2018 tarihinde Karabük Öğretmenevinde kurum ve kuruluşların yönetici ve temsilcilerinin  katılımıyla gerçekleşti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği eğitmenlerinden ve Türk Loydu danışmalarından  Mehmet Besleme,Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının  paydaşlarının görüş ve önerilerine çok büyük önem verdiklerini belirterek , güçlü alanlar, fırsatlar ve tehditler adı altında belirlenen konular üzerine açıklamalarda bulundu.
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz, Paydaşlarımızla birlikte yaptığımız bu toplantı Stratejik Plan çalışmalarına olumlu katkılarda bulunduğunu belirterek,kurum ve kuruluşların  yönetici ve temsilcilerine katılımlarından dolayı  teşekkür etti.
Toplantıya katılanlar tarafından Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Stratejik Planı için  düzenlenen anket ve öneri formları, SWOT analizi çalışmaları yapılarak dilek ve temennileriyle toplantı sona erdi.

12.06.2018 - 16:54:50 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası