STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının Geleceğini planlamak ve daha iyi hizmet vermek amacıyla 2019-2022 yıllarını kapsayacak olan Stratejik Plan çalışmalarının çalıştayı 11.06.2018 tarihinde Karabük Öğretmenevinde gerçekleşti.
MB eğitim ve danışmalık firması Yetkilisi Mehmet Besleme tarafından Ticaret ve Sanayi Odalarının kurumsal kimliği, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları, Oda Organ Üyeleri oryantasyonu kapsamında Akreditasyon ilkeleri, Stratejik Planlama ve İç Paydaş Swot Analizi 4 yıllık süreçte Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın etkinliklerinin geliştirilebileceği alanlar ile yapılabilecek işbirlikleri konularında fikir alışverişi yapıldı.
Çalıştay, karşılıklı görüş alışverişinin ardından son buldu.

11.06.2018 - 17:33:30 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası