TAVAN VİNCİ OPERATÖRLÜĞÜ MESLEKİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve Karabük Halk Eğitim Merkezi arasında imzalanmış olan protokole istinaden, sanayi kuruluşlarında çalışmakta olan tavan vinci operatörlerinin eğitilmesi, bilinçlendirilmesi ve belgelendirilmesi amacıyla yapılan eğitimler devam etmektedir.
5 firmamızda toplam 104 çalışanın alacakları eğitim ve yapılacak sınav sonucunda, tavan vinci operatörlüğü mesleki eğitim belgesi almaya hak kazanacaklardır.

08.06.2018 - 15:18:13 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası