KARDEMİR AŞ. YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖZ’DEN BAŞKAN MESCİER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kardemir Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk ÖZ,  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER nazik ziyareti için Kardemir Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı  Ömer Faruk ÖZ’e teşekkür etti.

06.06.2018 - 19:41:44 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası