BİLİM SANAYİ TEKNOLOJİ BAKANI DR.FARUK ÖZLÜ’NÜN TSO ZİYARETİ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk Özlü, geçtiğimiz ay göreve seçilen TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier’i 29.05.2018 tarihinde ziyaret etti.

Ziyarette Meclis Başkanı  Salih YILMAZ, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri de yer aldı.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier’den çalışmaları hakkında bilgiler alan Özlü, Eskipazar ve Yenice ilçelerine kurulacak organize sanayi bölgeleriyle yakından ilgilendiğini dile getirerek, “ Özellikle Eskipazar OSB’yi ben üzerime aldım. Kalkınma Bakanımız ile tekrar görüşüp gerekli ödeneği kısa sürede çıkartacağız. Teknopark konusunda hibe yapacağız. Hafta sonu Başbakanımız Karabük’te olacak. Kendisi de bir dizi müjdeler verecek. Bizim tek talebimiz ise OSB’ye yatırımcı bulmanız” dedi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinden sonra sona erdi.

29.05.2018 - 21:39:36 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası