BAŞKAN MESCİER TOBB AB UYUM KOMİSYONU TOPLANTISINA KATILDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER,Türkiye’nin Avrupa Birliği ile üyelik müzakerelerinin iş dünyasını ilgilendiren konularını takip etmek amacıyla kurulan TOBB AB Uyum Komisyonu Başkanlığı görevine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 74.Genel Kurulu’nda seçilmişti.
TOBB AB Uyum Komisyonu'nun ilk toplantısı 25 Mayıs tarihinde Ankara’da TOBB İkiz kulelerde yapıldı.
Toplantıya Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER,Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Erhan KUŞOĞLU,Kocaeli Sanayi Odası Meclis Üyesi, Filiz AKKAŞ, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim YÜKSEL,Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci GÜNCÜ, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş katıldı.
TOBB AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Bafra TSO Başkanı Göksel BAŞER,Türkiye’nin AB Süreci ve TOBB’un AB Üyeliği ile ilgili çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Toplantı, komisyon üyelerinin AB süreci ile ilgili görüş ve önerileri alınarak AB Uyum Komisyonu’nun Avrupa Birliği üyeliği ile ilgili neler yapılabileceği değerlendirilerek toplantı son buldu.

25.05.2018 - 15:48:18 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası