MY KOLEJİ YETKİLİLERİNİN BAŞKAN MESCİER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MY Koleji Yetkilileri Yrd.Doç.Dr. Murat Acat, Okul Müdürü İzzet Kandiş Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz,Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri de yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

18.05.2018 - 18:26:55 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası