ŞEKERBANK KARABÜK ŞUBE MÜDÜRÜ'NÜN BAŞKAN MESCİER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karabük Şekerbank Şube Müdürü Mustafa Maden ve beraberindekiler Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz,Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri de yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

18.05.2018 - 18:23:13 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası