ZİRAAT BANKASI KARABÜK ŞUBESİ BAŞKAN MESCİER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karabük Ziraat Bankası Şube Müdürü Serdar AKYOL,Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz,Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri de yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

18.05.2018 - 18:18:59 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası