GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ MUSTAFA ŞAHİN'İN KTSO ZİYARETİ

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Şahin, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan'ı makamında ziyaret etti.
Tarımsal destek  hizmetlerine ilişkin konuların görüşüldüğü ziyarette memnuniyeti dile getiren  Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan,
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Şahin'e, nazik ziyaret ve hoşsohbetleri nedeniyle teşekkür etti.

27.02.2018 - 13:11:37 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası