İL DEFTERDARLIĞINDAN KTSO BAŞKANI ÖZCAN’A VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında İl Defterdarı Osman Koçaş, Vergi Dairesi Müdürü Mutlu Arslan beraberinde birim müdürleriyle birlikte Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan'a 27.02.2018 tarihinde nezaket ziyaretinde bulunarak çiçek takdim etti.
Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması,idaremiz ve mükellefler arasındaki ilişkilerin daha sağlıklı ve düzenli hale getirebilmek için bu yıl 29.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Defterdar Osman Koçaş, hafta boyuncu yapacakları çeşitli etkinlikler hakkında Başkan Özcan'a bilgiler verdi.
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan,
“Vergi toplumların devlet olarak yaşamasından kaynaklanan güvenlik, eğitim, sosyal hizmetler, sağlık ve belediye hizmetleri gibi bazı konularda ortak yaşama giderlerini karşılamak amacıyla huzur ve güven içerisinde bir milletin devlet güvencesi altında yaşaması için bir görev ve sorumluluktur.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye sınırında yürütmekte olduğu Afrin harekatı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için güçlü bir savunmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir.Aynı bilinci güçlü bir ekonomi ve güçlü bir savunma için ülkemize ödeyeceğimiz vergilerimizle de göstermeliyiz.
Ülke ekonomisinin büyümesi ve kamu hizmetlerinin daha etkin hale gelmesi için vergi ödemenin çok önemli olduğunu belirterek, vergi dairesi çalışanlarına görevlerinde başarılar dileyerek tüm Defterdarlık teşkilatı mensuplarının 29. Vergi haftasını kutlar çalışmalarında başarılar dilerim dedi.”

27.02.2018 - 11:13:03 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası