KTSO BAŞKANI ÖZCAN, İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, yeni hizmet binası tamamlanan Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğünü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
İŞKUR hizmetlerine ilişkin konuların görüşüldüğü ziyarette, memnuniyeti dile getiren İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan’a nazik ziyaret ve hoşsohbetleri nedeniyle teşekkür etti.

05.02.2018 - 19:36:43 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası