KTSO ÜYELERİ İMOB 2018 FUARINA KATILDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim ve Meclis Kurulu'nun aldığı karar gereğince meslek komiteleri ve meslek gruplarının etkinlikleri desteklenmektedir. 5. ve 8. Meslek gruplarımızın (Mobilya ve Orman ürünleri) talebi doğrultusunda 23-28Ocak 2018 tarihlerinde İstanbul CNR’ de düzenlenen İMOB 2018 (14. Uluslar arası İstanbul Mobilya Fuarı) inceleme gezisi başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Organizasyonumuza KTSO kayıtlı 20 firma temsilcisi katılmıştır. 26-27 Ocak 2018 tarihlerinde iki gün süren fuar organizasyonumuzda mobilya ve orman ürünleri sektöründe son gelişmeler katılımcılar tarafında ilgi ile izlenmiştir. İlimizde büyük bir potansiyeli olan ve önümüzdeki günlerde yeni kümelenme çalışmalarımıza katkı sunması amacıyla yapılan organizasyonun sonuçları olumlu bir şekilde görülecektir.

30.01.2018 - 09:29:02 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası