İŞ YERİNDE DAVRANIŞ VE PROTOKOL KURALLARI EĞİTİMİ YAPILDI.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası , Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi   işbirliğiyle 09.01.2018 tarihinde   düzenlenen "İş Yerinde Davranış ve Protokol Kuralları"   konulu eğitim  Karabük Öğretmenevinde 40  kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Sosyal davranış kuralları ve imaj konularında bilinçlendirme, kişiler arası iletişimlere olumlu davranış biçimleri kazandırmak, müşteri odaklı olunmasını sağlamak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla düzenlenen eğitimde

• İş yaşamında sosyal davranış ve protokol kuralları
  • İş yaşamını düzenleyen kurallar
  • İş yaşamında örgüt hiyerarşisi ve davranış kuralları
  • İş yaşamında ast-üst ilişkisi
  • Kurum ve kuruluşlarda resmi protokol
  • İş yerinde iletişim araçları
  • Kalıtımcı davranışı, yönetici davranışı  konuları ile ilgili eğitim verildi.

Eğitime Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve ilgili personeller katıldı.

09.01.2018 - 16:46:49 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası