KTSO BAŞKANI ÖZCAN’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özcan mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Hepimizin gözü, kulağı olan, insanlarımıza doğru, gerçek bilgiyi en hızlı şekilde ulaştırmak üzere fedakarca çalışan, gerçekleri araştıran, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu doğru yönlendirme ve bilgilendirmede doğrudan yana görev alan basın mensuplarının toplumda üstlendikleri bu görev çok hassas ve önemlidir.

Halkın haber alma özgürlüğüne katkıda bulunan  tüm basın mensuplarının başarılı bir yıl geçirmesini temenni ediyor ülkemizin her köşesinde özveri ile görevlerini sürdürmeye çalışan değerli basınımızın meslek hayatlarında başarılar diliyor 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum. “

09.01.2018 - 14:37:53 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.