BAKKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI VALİ ÇEBER BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı toplantısı BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı  Karabük Valisi Sn. Kemal Çeber başkanlığında 21.12.2017 tarihinde Karabük Valiliği toplantı salonunda  yapıldı
Toplantıya; BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Vali Kemal Çeber, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Bartın Valisi Nusret Dirim, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir ve ajans yetkilileri katıldı.
Toplantıda; Yurt dışı fuar katılımları ile ilgili hususlar, sonuç odaklı program (SOP) önerileri, il yatırım destek ve tanıtım stratejileri ile insan kaynakları raporunun görüşülmesi, yapılan çalışmalar hakkında Yönetim Kuruluna bilgi verilmesine ilişkin gündem maddeleri görüşüldü.
Toplantı, görüş ve önerilerle sona erdi.

21.12.2017 - 14:42:46 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası