AKREDİTASYON SİSTEMİ GELİŞTİRME ZİYARETİ

Üyelerine Avrupa standartlarında 5 yıldızlı hizmet vermeyi, özel sektörün önünü açmayı ve temel Odacılık faaliyetlerinin kalitesini arttırmayı amaçlayan Akreditasyon Sistemi‘nin geliştirme ziyareti 12.12.2017 tarihinde bağımsız denetçi kuruluşu olan Türk Loydu Denetçisi Engin Deniz tarafından gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında,Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın

• Oda Borsa Mevzuatı,
• Mali Yönetim,
• İnsan Kaynakları Yönetimi,
• İş Planlaması ve Yönetimi,
• Haberleşme ve Yayınlar,
• Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı,
• Üye İlişkileri,
• Kalite Yönetimi,
• İletişim Ağı,
• Politika ve Temsil,
• Bilgi ve Danışmanlık ve Destek,
• İş Geliştirme ve Eğitim,
• Uluslar arası Ticaret

13 kriterden oluşan konu başlıkları değerlendirilerek 2018 yılında planlanan denetim için yapılan çalışmalar gözden geçirilerek geri bildirimler yapıldı.

13.12.2017 - 16:29:24 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası