BAŞBAKAN İLE TUNCAY ÖZCAN ARASINDA SICAK DİYALOG

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Başbakan'ın yoğun programına rağmen Karabük TSO ile ilgili önemli meseleleri Başbakan'a hem sözlü hem de yazılı olarak sundu. Başbakan Sayın Binali Yıldırım'ın Karabük programı belli olduğu günden beri hummalı çalışmanın ardından özet haline getirilen kısa bilgi notu Başkan Özcan tarafından Başbakan'a sunuldu. Başkan Özcan, Başbakan'ın ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk Özlü'yü de konuyla ilgili olarak bilgilendirdi.

16.03.2017 - 21:22:44 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası