KÖPRÜLÜ VİNÇ OPERATÖRLÜĞÜ SINAVI GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde Mesleki Yeterlilik Belgelendirme sınavları devam ediyor.

Köprülü Vinç Operatörlüğü Seviye 3 sınavları Çelsantaş Çelik Mamulleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.-Karabük Şubesinde  19 kişinin katılımıyla 03.11.2019 tarihlerinde gerçekleştirildi. Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) standartlarında yazılı ve uygulamalı olarak iki aşamada gerçekleşen sınavlarda başarılı olan adaylar mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanarak, belge aldıkları mesleklerde faaliyete devam edebileceklerdir.

04.11.2019 - 15:09:25 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası