KADINLARIN EKONOMİSİNİ GÜÇLENDİRMEYE YÖNELİK PANEL GERÇEKLEŞTİ

Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda TOBB,KOSGEB ve İŞKUR işbirliğiyle kadınlara yönelik " Finansal Okuryazarlık  ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi" konulu panel 30.10.2019 tarihinde Karabük Belediyesi Kent Meydanı Toplantı Salonunda yapıldı.

Panelde TOBB Karabük Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı ve Üreten Eller Kadın Girişimi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nuray Alpboğa ve Karabük TSO Dış İlişkiler Müdürü Murat Karakabak kadınların ekonomisini güçlendirmeye yönelik sunumlarını gerçekleştirdiler.

30.10.2019 - 17:12:01 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası