GİRİŞİMCİLERİN REHBERİ OLACAK "NEREDEN BAŞLASAM" PROJESİ BAŞLIYOR

Ülkemizde Girişimcilere yönelik bir ilki gerçekleştirecek "Nereden Başlasam" temalı projemizin tasarım aşaması 24.10.2019 tarihinde Karabük Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan toplantıyla planlandı.

Toplantıya  İŞKUR İl Müdürlüğü,SGK il Müdürlüğü,KOSGEB İl Müdürlüğü, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası,Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası,Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, Karabük Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ve TOBB Karabük Genç Girişimciler Kurulu yetkili ve temsilcileri katıldı.

Girişimcilere rehber olacak "Nereden Başlasam " temalı projenin katılım  başvuruları, 4 -22Kasım 2019 tarihleri arasında www.karabuktso.org.tr internet adresinde yayınlanacak olan "Nereden Başlasam Başvuru Formu" ile online olarak alınacaktır.

Projenin kamuoyuna tanıtımı ve eğitim programı 27 Kasım 2019 tarihinde Saat 14:00'de SGK İl Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

25.10.2019 - 17:34:15 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası