KARABÜK TSO ÜYELERİMİZE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizden SYM Demir Çelik Genel Müdürü Ertuğrul Gazi Yıldız’ı, EMAS Demir Çelik Genel Müdürü Ali Arıcı’yı ve SAKA Demir Çelik Muhasebe Müdürü İsmail Küçükmehmetoğlu’nu ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde son düzenleme İle birlikte kapsama alınan Haddecilik Meslek Eğitimleri,Karabük TSO bünyesinde faaliyete başlayan Danışmanlık birimleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yapılarak, karşılıklı istişarelerde bulunduk.

Üyelerimize göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür ederiz.

25.10.2019 - 13:45:42 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası