6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve Kişisel Verileri Koruma Kurumu işbirliğiyle‘’6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunun Uygulanması ve Uyum Süreci Bilgilendirme Toplantısı” 23.10.2019 Çarşamba günü Karabük İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Ticaret İl Müdürü Ferudun KARATAŞ,Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin EMİRSÜLEYMANOĞLU,SMMM Odası Başkanı Atakan İRKEN,kamu kurum temsilcileri ve Karabük TSO üyeleri katıldı.

Toplantıda VERBİS kayıt süreci, KVKK‘nın getirdiği sorumluluklar, kanun kapsamında yapılması gerekenler, hazırlanması gereken prosedür ve dokümantasyonlar hakkında bilgiler verildi.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu uzmanı Özgü KARACA BOZKURT tarafından verilen bilgilendirme sonrası katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla toplantı sona erdi.

23.10.2019 - 17:14:06 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası